Responsive Menu

Over ons

Welkom bij MELS, dé hotspot op Goeree-Overflakkee, waar goede cocktails, een stadse vibe en lekker borrelen samenkomen, dit alles met een vrolijke knipoog. Ons interieur is een visueel spektakel met strakke lijnen en levendige kleuren.

Foto 1
Onze bartenders zijn ware mixologists die met flair de meest verbluffende cocktails creëren, van klassieke mojito’s tot eigenzinnige creaties zoals onze eigen cocktail MELS Pretty in Pink. De stadse vibe wordt versterkt door heerlijke muziek die de ruimte vult. Naarmate de avond vordert, transformeert MELS van een levendige borrelplek tot een intieme setting voor gezellig samenzijn.
Wat Mels verder bijzonder maakt, is de vrolijke knipoog die overal doorheen voelbaar is. Bij Mels vieren we goede smaken, het stadse leven en vriendschap. Het is de plek waar toffe mensen samenkomen, genieten van heerlijke cocktails, verrassende wijnen en hoogwaardige hapjes en gerechten. Herinneringen worden hier gecreëerd!
Foto 1

Kom je langs?

MELS is niet zomaar een horecazaak; het is een levendig verhaal, een ervaring die je moet beleven. Een plek die staat voor vreugde, creativiteit en de kunst van het genieten. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en dompel jezelf onder in de Mels-sfeer!

Responsive Button